További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Ajánló
Termék kategóriák

Cégünkről

HEGESZTÉSTECHNIKA
Cégünk jelenleg a Mastroweld, GYS és Tecna márkák országos képviseletét látja el.
A Mastroweld Kft. az egyik legnagyobb hegesztőgép, plazmavágó és akkutöltő palettával rendelkező importőr országunkban. Kínálatunkban hegesztőgépek, tartozékok, kopó- és hozaganyagok, plazmavágók és kopóanyagaik, akkumulátortöltők, töltő-indítók, teszterek és konverterek találhatók meg. Az értékesítés már nem csak országos viszonteladói hálózatunkon keresztül zajlik, néhány kiemelt  vagy az adott területen partnereink által nem kielégítően ellátott céges felhasználót közvetlenül is kiszolgálunk.

JÁRMŰIPAR
Kiemelt import termékcsoportunk a karosszériás gépek és kiegészítők, melyek forgalmazásához számos autógyártói (Mercedes, Maybach, Tesla stb.) ajánlással rendelkezünk. A francia GYS gyártó kiemelt képviselőjeként a legversenyképesebb árral és szakmai segítséggel tudunk hozzájárulni munkájukhoz.

IPARELLÁTÁS
Kínálatunkban az ipar minden szegmenséhez megtalálhatja az Önnek megfelelő eszközöket, tartozékokat. Üzletkötőnk felméri igényeit és segít az optimális konstrukció kiválasztásában.
Ügyfelek igényeinek felmérése után szakemberek segítségével igyekszünk kialakítani a legkedvezőbb ajánlatokat, csomagokat. Üzletkötőink arra törekednek, hogy Önök hosszútávon is elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Ehhez természetesen az általunk forgalmazott eszközök magas fokú minősége és a megfelelő, személyre. szabott eszközválasztás is hozzájárul. Cégünk kiemelten kezeli a termékek értékesítésén túl a szervizelést is, a gépek karbantartása ugyanis nagyban hozzájárulhat azok időállóságához.

SZERVIZ
Hegesztőgépek, plazmavágók, akkutöltők, indítók, teszterek garanciális és garancián túli, illetve idegen (magyarországi dokumentációval és alkatrészellátással rendelkező) gépek javítását saját szervizünkben végezzük. Szervizünkre jellemző a gyors, rövid határidejű munkavégzés az ország több pontján elhelyezkedő szervizhálózatunk által.
Rendszerünkben on-line nyomon követés, automata javítási állapot tájékoztatás működik megrendelőink részére. Egyéb termékek szervizelésében üzletkötőink segítik partnereinket és szükség esetén külső szervizek bevonásával könnyítjük meg Önnek a termékek javítását.

GARANCIA
2017 januártól a GYS és Mastroweld elektromos készülékekre 3 (1+1+1), Tecna termékekre 1 év garanciát vállalunk, az első évben díjmentes háztól-házig szállítással, akár a felhasználó telephelyéről is, tehát a terméket nem szükséges a vásárlás helyére visszaszállítani. A második és a harmadik évre vonatkozó garancia érvényesítéséhez a terméket regisztrálni kell. Az online regisztrációs felületek elérhetősége: garancia.márkanév.hu (példa: garancia.mastroweld.hu). Ez az elérhetőség a termékhez tartozó garanciajegyen is megtalálható. A 3. évben a garancia kizárólag a javítás költségére vonatkozik. 
Meghibásodás esetén a készülék szervizbe történő beszállításának megrendeléséhez weblapunkon a www.mastroweld.hu szerviz menüpontjában található űrlap kitöltésével van lehetőség. 

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK
Import gépeinket értékesítés előtt egyedileg teszteljük, illetve meggyőződünk az Európai Uniós szabványoknak történő megfelelőségről. Ennek köszönhetően márkáink kiemelten megbízhatók és országosan elismertek. 
Igény szerint lehetőséget biztosítunk egyedi vagy csoportos szakmai képzésre, illetve díjmentes termék bemutatózásra partnereik telephelyén is. Emellett díjmentes technológia tanácsadás is igényelhető

ELÉRHETŐSÉGEK
Nagykereskedelmi vezető és gépbemutató munkatárs: Lecza Balázs: 70/394-6233
Key account manager: Lénárt Miklós: 30/871-0711
E-mail: ertekesites@mastroweld.hu 

Kereskedelmi és logisztikai vezető: Makrai István: 70/416-0058
E-mail: mastroweld@mastroweld.hu 
 
Szerviz vezető: Rédecsi Lajos: 62/677-130, 30/907-4177 
E-mail: szerviz@mastroweld.hu
 
Pénzügyi és marketing vezető: Makrainé Nagy Alexandra: 70/604-2313
Ügyvezető: Makrai Tamás: 70/312-9710 
E-mail: vezetoseg@mastroweld.hu 
 

Fotógaléria

 
Képgaléria, 1/6Képgaléria, 2/6Képgaléria, 3/6Képgaléria, 4/6Képgaléria, 5/6Képgaléria, 6/6
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Betta kompresszorok
Valuta
Hikoki termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.9 Ft
Garázsipari eszközök
Termékajánló
Bernardo gépek
Garancia regisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció